Sportig utsida. Stor insida.

Upptäck fördelarna med i30 Kombi.

i30 kombi png transparent


  • Tidlös, elegant design
  • Praktiskt, smart och generöst utrymme
  • Innovativa lösningar för aktiv säkerhet

Bygg din i30 KombiAnmäl intresse

Det bra valet.

Hyundai arbetar målmedvetet för en säkrare vardag i trafiken och förutom att bygga smarta, energieffektiva och innovativa bilar så utrustar vi dem med den senaste säkerhetstekniken. Autobroms och filhållningsassistans är exempel på standardutrustning. Därför har Folksam utsett Hyundai i30 Kombi till ett ”Bra Val” när det kommer till bilsäkerhet.

602 liter möjligheter.

Hyundai har utvecklat smarta lösningar som gör att i30 Kombi har en smidig storlek och samtidigt generöst med lastutrymme, hela 602 liter som med nedfällda säten kan utökas till 1650 liter. Det gör att i30 Kombi är precis lika full av möjligheter som vardagen och semestern.

Ioniq hev highlightblocks25 compressor

SÄKERHET

Filhållningsassistans

Filhållningsassistansen är utvecklad för att öka säkerheten. Om föraren byter fil utan att blinka, varnar det kamerabaserade systemet med ljud och symbol. Filhållningshjälpen kan ställas in i tre olika lägen - endast varning, mild styrhjälp eller aktiv styrhjälp.

Ioniq hev highlightblocks27 compressor

SÄKERHET

Automatisk nödbromsassistans

Den automatiska nödbromsassistansen reagerar om ett annat fordon befinner sig på kollisionskurs. Först tänds en varningslampa, därefter hörs en varningssignal och slutligen bromsar bilen in själv.

Ioniq hev highlightblocks26 compressor

SÄKERHET

Döda vinkeln-varning

Systemet varnar föraren för potentiell fara när det ligger fordon i den så kallade döda vinkeln, snett bakom bilen. Backradar känner av området bakom/bredvid bilen och ger en visuell varning i backspegeln samt en akustisk varning om föraren aktiverar blinkers i riktning mot fordonet i döda vinkeln.

Backvarning

SÄKERHET

Backvarning för korsande trafik (RCTA)

När föraren backar, till exempel vid backning ut från en skymd parkeringsficka, hjälper varningssystemet till att identifiera och varna föraren för fordon som närmar sig från sidan.

I30 2017 highlightblocks27

SÄKERHET

Adaptiv farthållare

Den adaptiva farthållaren justerar automatiskt avståndet till bilen framför genom att reglera hastigheten upp till en förutbestämd gräns. Du bestämmer själv vilket avstånd som ska hållas och vid stillastående trafik startas motorn automatiskt när bilen framför börjar röra sig igen.

I30 2017 highlightblocks16

TEKNIK

Driver Attention Alert (DAA) med trötthetsvarnare

Trötthetsvarnaren analyserar bland annat styrningen, hur bilen ligger i körfältet och körtiden och kan upptäcka om förarens uppmärksamhet börjar brista och varnar då med hjälp av ljudsignal och symbol i displayen.

I30 sk  rm

TEKNIK

8’’ mediaskärm med backkamera

I vår uppdaterade bil får du ett uppgraderat ljudsystem via en 8" mediaskärm. Via mediaskärmen kan du även se backkameran, vilket underlättar vid backning och parkering.

Bygg din bil
I30 2017 highlightblocks11

TEKNIK

Avancerade uppkopplingsmöjligheter

I en uppkopplad värld är bilen inget undantag. Tack vare avancerade uppkopplingsmöjligheter och den smidiga 8’’ mediaskärmen, kan du via Apple CarPlay använda din smartphone på ett säkert sätt under resan. Dessutom erbjuds effektiv trådlös laddning för mobilen.

Apple CarPlay™ är ett registrerat varumärke som tillhör Apple Inc.

Bygg din bil
I30 2017 highlightblocks24

TEKNIK

Parkeringsassistans

Att parkera på begränsade utrymmen kan vara en utmaning, speciellt om sikten är dålig. Sensorer på stötfångarna fram och bak upptäcker och varnar om det dyker upp dolda hinder för att underlätta.

I30 2017 highlightblocks17

TEKNIK

7-stegad dubbelkopplingslåda

Den specialutvecklade dubbelkopplingslådan bidrar till en dynamisk körupplevelse och optimerar dessutom bränsleförbrukningen. Växlingen är snabb, smidig och ger extra mycket körglädje. Hyundai i30 erbjuder tre olika körlägen: Normal, Sport och Eco (ekonomiläge).

Håll dig uppdaterad.

I i30 Kombi får du tillgång till modern utrustning via den smidiga 8" mediaskärmen. Förutom ett uppgraderat ljudsystem erbjuds även Apple CarPlay och Android Auto (när det lanseras i Sverige) som du kan använda för att spegla din mobil. Därmed får du underhållning under resan, på ett snyggt och trafiksäkert sätt.

i30 kombi png transparent


”Förarmiljön har genomgått stora förändringar. Den är snygg, logisk och lättarbetad. Infotainmentsystemets 8-tums pekskärm innehåller mängder av funktioner som är lätta att hitta.”

Alla tjänstebilar om nya i30 Kombi.

En balanserad körupplevelse

Nya turboladdade bensinmotorer och en 7-stegad dubbelkopplingslåda bidrar till i30 Kombis imponerande prestanda. Snabbare styrning, smidigare växlingar och en större andel viktsparande höghållfast stål i konstruktionen, bidrar till ännu mer körglädje.

Anmäl intresse

*
*
*
*
* Obligatorisk uppgift

Genom att skicka in formuläret godkänner du att blir kontaktad av Hyundais återförsäljare för att behandla din begäran med utgångspunkt från den information du har lämnat. Vi behandlar dina personuppgifter på sätt som beskrivs i vår sekretesspolicy och cookiepolicy. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta Hyundai Bilar Import AB.

Provkorning thankyou

Tack!

Vi har tagit emot din intresseanmälan och kontaktar dig så snart vi kan.

Prislista - i30 Kombi

Modell

Motor

Växellåda

Utrustningspaket

Pris

i30 Kombi

1.0/3-cylindrig bensinturbo

Manuell

i30 Kombi Life

174 900 kr

i30 Kombi

1.0/3-cylindrig bensinturbo

Manuell

i30 Kombi Trend

184 900 kr

i30 Kombi

1.4/4-cylindrig bensinturbo

Manuell

i30 Kombi Trend

194 900 kr

i30 Kombi

1.0/3-cylindrig bensinturbo

Manuell

i30 Kombi Premium

204 900 kr

i30 Kombi

1.4/4-cylindrig bensinturbo

Automat

i30 Kombi Trend

209 900 kr

i30 Kombi

1.4/4-cylindrig bensinturbo

Manuell

i30 Kombi Premium

214 900 kr

i30 Kombi

1.6/4-cylindrig dieselturbo

Manuell

i30 Kombi Trend

214 900 kr

i30 Kombi

1.6/4-cylindrig dieselturbo

Manuell

i30 Kombi Trend

219 900 kr

i30 Kombi

1.4/4-cylindrig bensinturbo

Automat

i30 Kombi Premium

229 900 kr

i30 Kombi

1.6/4-cylindrig dieselturbo

Manuell

i30 Kombi Premium

229 900 kr

i30 Kombi

1.6/4-cylindrig dieselturbo

Automat

i30 Kombi Trend

229 900 kr

i30 Kombi

1.6/4-cylindrig dieselturbo

Manuell

i30 Kombi Premium

234 900 kr

i30 Kombi

1.6/4-cylindrig dieselturbo

Automat

i30 Kombi Trend

234 900 kr

i30 Kombi

1.6/4-cylindrig dieselturbo

Automat

i30 Kombi Premium

244 900 kr

i30 Kombi

1.6/4-cylindrig dieselturbo

Automat

i30 Kombi Premium

249 900 kr

Visa alla priser

Undrar du något?

Vill du få hjälp att välja utrustningspaket eller få svar på knepiga frågor?

Vi finns i chatten till höger eller i nedan kanaler kl 8-18 på vardagar för att hjälpa till!

Eller besök din Hyundaihandlare för att få veta mer.

Hitta Hyundaihandlare

Kontakta oss på kundservice@hyundai.se eller 020-677 677

DELA DEN HÄR BILEN

Specifikationer

Välj modell

Sveriges mest generösa garantipaket.

Hyundai har under sina snart 25 år på den svenska marknaden gått från klarhet till klarhet när det gäller kvalitet och hållbarhet. År efter år hamnar vi i topp i internationella kvalitetstester och kundundersökningar. Och vi är inte förvånade. Våra fabriker har förmodligen marknadens hårdaste kvalitetskontroller, med noggranna inspektioner efter varje arbetsmoment. Dessa kontroller återkommer i varje led ända fram till leveransen då du kör iväg med bilen.

Allt detta gör att vi kan erbjuda ett unikt och mycket omfattande garantipaket, med bland annat 5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka och 5 års Vägassistans. Oavsett vilken Hyundai du väljer så kan du se fram emot ett bekymmersfritt bilägande under många år.

5ars-nybilsgaranti-logo-PIPar

  • 5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka
  • 5 års Vägassistans
  • 5 års Lackgaranti
  • 3 års Vagnskadegaranti
  • 12 års Garanti mot genomrostning

Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se