Från 289 900 kr eller 2 982 kr/mån

Från 289 900 kr eller 2 982 kr/mån

Bygg din bil Anmäl ditt intresse

i30 N - maximal körglädje

När du vill känna dig som en riktig rallyförare

i30 PD N Performance Blue


  • Välkomna lite mer racing i din vardag med vår nya prestandabil
  • Utrustad med fem olika körlägen; från ECO till N
  • Skapad för att sätta ett leende på dina läppar

Anmäl intresse

Skapad för prestation

Född i Namyang. Finslipad på Nurburgring.

track

Gedigen erfarenhet från motorsporten och stenhårda tester på beryktade Nürburgring har resulterat i en bil med stort N. Där N symboliserar chikanen på racingbanan, men även den ultimata kurvtagningen där nya i30 N testats till gränsen. Och levererat.

Med vår nya prestandabil i30 N kan du räkna med nervkittlande färder på landsvägen, eller om du så vill, total press genom chikanen på racingbanan. Upplev maximal prestanda, full kontroll och riktig körglädje. Vi lovar att du kommer älska det.

”JAG ÄR HELT GOLVAD, VILKEN DEBUT!”

Högsta Växeln

Vilken version väljer du?

Svårslagna prestandapaket.

i30 N Performance

30 N Performance är maxad med racingprestanda, bland annat: 19” lättmetallfälgar med Pirelli P-Zero däck, aktivt avgassystem för differentierat avgasljud, elektronisk diffbroms (e-LSD) samt förstyvningsbalk i lastutrymme. Dessutom drivs den av en turboladdad 2.0-liters motor på hela 275 hästkrafter. Maximalt vridmoment: 353 Nm (378 Nm med overboost).

i30 N Performance från 329 900 kr

i30 N

i30 N är utrustad med bland annat 18” lättmetallfälgar, varvtalsmatchning och Launch Control för optimal racingkänsla, eluppvärmda sportstolar samt elektroniskt kontrollerad stötdämpning. i30 N drivs av en turboladdad 2.0-liters motor på 250 hästkrafter. Maximalt vridmoment: 353 Nm (378 Nm med overboost).

i30 N från 289 900 kr

Fem körlägen.Du väljer körläge med hjälp av två dedikerade knappar på ratten. Körläget justerar prestandaparametrar i motorn, dämpning, elektronisk stabilisering (ESC), elektronisk diffbroms (E-LSD), ljudet, styrningen, och varvtalssynkroniseringen.

DU KOMMER ÖVERRASKAS ÖVER HUR LEKFULL DEN ÄR
Top Gear

Anmäl ditt intresse för nya i30 N.

Anmäl intresse
All new hyundai i30 n  30

TEKNIK

Total racekänsla

Elektronisk diffbroms (E-LSD) – reducerar hjulspinn vid inspirerad körning och ser till att få ner vridmomentet i vägbanan, vilket garanterar bästa kurvprestanda.

Variabelt avgasljud – från relativt subtilt i Normal-läge, till mer engagerat i Sport-läge, till målmedvetet kraftfullt med inslag av avgasknallar i N-läge.

I30n panel

TEKNIK

Imponerande kurvtagning

Med hjälp av den elektroniskt kontrollerade dämpningen (ECS), kan du som förare med ett knapptryck justera dämpningen baserat på var du kör. Oavsett om det gäller den dagliga körningen på landsväg eller om du utmanar på racingbanan i N-läget.

All new hyundai i30 n  6

TEKNIK

Precis som en banbil

Launch Control – begränsar motorvarvet för bästa grepp när du startar från stillastående, vilket ger dig snabbast möjliga start.

Varvtalsmatchning – ökar automatiskt motorns varvtal när du växlar från högre till lägre växel för sportigare nedväxlingar utan oönskad motorbroms och lastväxling.

High Performance Driving Data – visar kördata på den stora multifunktionsdisplayen så att du kan se exakt hur du kört.

EN UPPFRISKANDE VÅG AV REN NJUTNING FÖRKLARAR VAD HYUNDAI HAR SKAPAT MED i30 N
evo magazine

Anmäl intresse

*
*
*
*
*
* Obligatorisk uppgift

Genom att skicka in formuläret godkänner du att blir kontaktad av Hyundais återförsäljare för att behandla din begäran med utgångspunkt från den information du har lämnat. Vi behandlar dina personuppgifter på sätt som beskrivs i vår sekretesspolicy och cookiepolicy. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta Hyundai Bilar Import AB.

Provkorning thankyou

Tack

Vi har tagit emot din förfrågan och kontaktar dig så snart vi kan.

Hyundai älskar motorsport
Att rally och Hyundai är en ultimat matchning har visat sig tydligt. Framgångarna har avlöst varandra och en livslång kärlek har uppstått. Hyundai har samlat de bästa av det bästa när det kommer till rally och motorsport. Mycket tack vare kunskapen från specialister från över 20 olika nationer. Samma kunskap om motorsport har självklart influerat nya i30 N. Läs mer om WRC här >>>

Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se