Vad döljer sig
runt hörnet?

Upptäck våra kommande bilmodeller

Vi blickar gärna framåt – mot en vardag där ny mobilitet förbättrar liv. Våra kommande bilmodeller är sprungna ur behov vi har och kommer att få i framtiden. Vi tror att vi kan uppnå en bättre värld tillsammans med allt vad det innebär – från grönare drivmedel till säkrare resor och med teknik som underlättar. Våra bilar är inte till för att behaga de få utan för att bli älskade av många. Hitta din framtidsinspiration här och genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

NEXO - nästa generations elbil

NEXO är en helt unik SUV som kombinerar innovativ teknik med elegant design. Med en bränslecell som använder vätgas som energibärare uppnår NEXO en fantastisk räckvidd på upp till 75 mil.

NEXO är elegant och aerodynamiskt utformad med en design som för tankarna till vatten, vilket är bilens enda utsläpp. Med sin fantastiska bränslecellseffektivitet och de senaste funktionerna som styr stegen mot självkörande bilar ger NEXO en inblick i transportens framtid - och den är tillgänglig redan i höst.

Upptäck NEXO

Vill du veta mer?

Missa inte de senaste nyheterna från oss! Hur vill du helst bli uppdaterad?

Nya Santa Fe – bygger vidare på modellens globala framgångssaga

Nya generationen Santa Fe är nästa medlem i Hyundais SUV-familj som sedan lanseringen av första Santa Fen 2001 har sålt fler än 1.5 miljoner SUVar i Europa. Hela 400 000 av dessa har varit Santa Fe. Fjärde generationen Santa Fe kommer fortsätta att övertyga med sin premiumdesign, rymligare utrymme och avancerade teknologi.

Upptäck Santa Fe

Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se